Gáspár Laci

Gáspár Laci Szabyestnek: “inkább hallgass el”

Bulvár

A 30 éves előadó G.w.M zenéjét bíráltal először, de aztán a szájára vette Gáspár Laci nevét is, amit az énekes sem hagyott szó nélkül.

A hazai előadók közötti konfliktust a korábbi Youtuber, Szabyest generálta azzal, hogy leszarozta G.w.M zenei munkásságát. Kulcsár Edina vőlegénye hamar visszavágott neki, de aztán Szabyest csak folytatta. Újabb ritikája közben Gáspár Lacit is szóba hozta, aki korábban együttműködött egy kampányban G.w.M-mel.

Ja és jó, hogy Gáspár Lacit említed, tökéletes páros vagytok, egy ideális világban fellépési lehetőséget nem kellene kapnia, nem hogy zsűrizni és más életéről dönteni egy tehetségkutatóban, miután egy dalt MENTOR létére képtelen helyesen előadni. Magától kellett volna lemondania a lehetőségről, de az arcoskodás ment helyette

– írta Szabyest arra az esetre utalva, amikor Gáspár Laci a legendás Omega-dal, a Gyöngyhajú lány helyett Zöldhajú lányt énekelt élő adásban az X-Faktorban.

A Bors vette észre, hogy ezek után Gáspár Laci véleménye sem váratott sokat magára, 24 óráig elérhető Facebook-storyban fejtette ki véleményét. Hosszú bejegyzésében az énekes elmondta, bár nem szeretett volna beleszólni Szabyest és G.w.M konfliktusába, de mivel őt is belekeverte, szeretne reagálni.

Most az hagyjuk is, hogy sokat azért nem tudok rólad vagy az általad írt slágerekről, de elég volt csak rákeresnem a nevedre, hogy 2-3 perc alatt eldöntsem, te semmiféle szakmai szempontból – ezt szakmai objektíven igyekszem megközelíteni – nem vagy azon a szinten, hogy ebben az országban bárkin ítélkezhess. Itt nem csak G.w.M-ről vagy akár magamról beszélek, hanem bárkiről, beleértve akár Fekete Pákót is. Amit te tudsz, az a semmi

– írta Gáspár Laci, aki elismerte, hogy hibázott az Omega-dallal, amit a mai napig bán is, de ez szerinte nem teszi semmissé azt, amit az elmúlt 20 évben elért. Ezalatt az idő alatt pedig úgy véli, Szabyest nem sok hasznosat csinált.

30 éves vagy, de még mindig 11 éves kislányoknak szeretnél tetszelegni, olyasmikkel, a netről kiderül, hogy iPhone-t turmixolsz le, meg tésztában fürdesz meg. Talán őket félre lehet vezetni az ilyen tudatlanoknak, mint te, akik valójában két hangot se tudnak kiénekelni, ha oda kerül a sor. Mindenki hibázhat. Ronthat el sorokat. Énekelhet hamisan, még akkor is, ha tehetséges. De ahhoz, hogy beleálljon másokba, először is bizonyítania kell, hogy tud valami. De te, te fiam, te nem tudsz semmi. Szóval inkább hallgass el és örülj neki, hogy vannak olyan önkormányzatok, akik a tudatlanságod ellenére fizetnek azért, amit el tudsz táncolni a bot füleddel

– osztotta ki Laci Szabyestet.