Hargitai Bea

Hargitai Bea Paulo Coelhóról: “az hagyján, hogy paraszt…”

Bulvár

A modell személyesen is találkozott a legendás, népszerű íróval. Megvan róla a véleménye.

Hargitai Bea korábban egy Londonból Párizsba tartó vonaton találkozott Paulo Coelhóval, beszélgettek is. Sebestyén Balázs Gyertek át! című late-night show-jában árulta el, mi történt a találkozásuk során. Sajnálatos módon negatív élményként maradt meg neki mindez, ugyanis az író modortalanul viselkedett, sőt olyan történeteket osztott meg Hargitaival, amit ő kicsit sem nézett jó szemmel – írja a 24.hu.

Az történt, hogy mindenki azt gondolja, aki ismeri, hogy ő egy nagyon kedves, spirituális, odaadó… az hagyján, hogy paraszt… azt mondta el, arra büszke, hogy a szeretőjét odaköltöztette a feleségéhez, és a feleségének együtt kell élnie a Coelho szeretőjével

– mesélte Bea, aki azt is megtudta, a brazil író egyébként utálja a nőket. A modell egy ajándékot is kapott Coelhótól, bár egyáltalán nem vágyott rá: az író egyik olvasója, aki bejárt egy zarándokutat, elküldte neki a cipőt, amit az úton viselt. Coelho ezt a cipőt adta Beának, de nem ez volt az egyetlen gesztusa felé: a modell szerint rá is nyomult az író.

Fotó: Facebook/hargitaibea83