G.w.M

Arany fuxokkal lepte meg barátait G.w.M

Bulvár

A rapper nemcsak a Gucci cuccokért van oda, hanem a méregdrága aranyékszrekért is, amit előszeretettel visel és ajándékoz szeretteinek is.

Karácsony alkalmából két háttértáncosát és az unokaöccsét vitte el Budapest egyik legelegánsabb ékszerházába, hogy megvegye nekik azt, amit csak szeretnének. G.w.M úgy gondolta, kemény évük volt, sokat dolgoztak, megérdemlik, hogy meglepje őket valamivel.

Bármi választhatnak, ami megtetszik nekik, én állok mindent

– kezdte a Blikknek a rapper, aki elmondta, nagyon szereti az arany ékszereket, főleg most, hogy már telik is rá.

Mi, romák, imádjuk a szép, csillogó, feltűnő dolgokat, de – az amerikai rapsztárokból inspirálódva – a hip-hop szférához is kötelező kellék a nagy arany fux

– véli G.w.M, aki akkor kezdett el drága aranyékszereket vásárolni magának és a családjának, amikor nagyjából tíz évvel ezelőtt beindult a karriere és egyre nagyobb sikereket ért el. Akkor még tinédzser volt a rapper, akinek mára egy egész arany gyűjteménye lett, tele értékes darabokkal.

Nem tudom pontosan, mennyi van, mert nem otthon tartom, hanem egy titkos helyen, ahol megfelelő felszereléssel és biztonsági rendszerrel őrzik

– árulta el a rapper, aki ezúttal összesen 140 grammnyi aranyat vásárolt az ékszerüzletben. Nemcsak barátait, magát is meglepte egy gyűrűvel és egy nyaklánccal, sőt, ahhoz is volt bátorsága, hogy a bolt tulajdonosa által viselt 24 karátos, ötszázezer forint értékű órakísérőt is elkérje. Többmillió forintot is otthagyhatott az üzletben G.w.M.