Kulcsár Edina és G.w.M

Kulcsár Edina templomi esküvőt szeretne

Bulvár

Isten színe előtt szeretne örök hűséget fogadni a “hobbiénekesnő”, G.w.M menyasszonya.

A rapper nemrég, karácsony előtt jegyezte el szerelmét, aki első kisbabájukat hordja a szíve alatt. Kulcsár Edinával madarat lehetne fogatni azóta, hogy összejött G.w.M-mel tavaly év elején, kapcsolatuk elmondása alapján olyan, mint az álom, amire minden nő vágyik.

Követői mesés eljegyzésük óta találgatják, vajon mikor kerül sor az esküvőjükre. Meg is kérdezték tőle Instagram-oldalán, milyennek képzeli azt a volt szépségkirálynő. A Blikk szúrta ki, hogy Edina egyik követője kérdésére elárult pár részletet a nagy napról.

Az egész esküvővel kapcsolatban csak az a vágyam, hogy a dédim még ott lehessen! Sőt, ne csak szimplán ott legyen, hanem erős, egészséges és boldog legyen az esküvőn. Nagyon-nagyon sokat jelent nekem ő, így fontos, hogy együtt éljük meg ezt a szép napot! 92 éves lesz és tudom, legalábbis remélem, hogy még bőven van időnk együtt, de azért miatta jobb lenne minél hamarabb, hogy még táncolni is tudjunk együtt. Templomi esküvőt szeretnék, hogy Isten színe előtt esküdhessünk meg, ahol az összes számunkra fontos ember jelen van, és hogy velük együtt ünnepelhessünk!

– írta közösségi oldalán Kulcsár Edina, aki azt is elárulta, neki mindegy, hogy kicsi vagy nagy esküvőjük lesz, de az eddigi életükből kiindulva valószínűleg G.w.M tényleg aranyhintós esküvőt szervez majd neki, ahogy azt már hónapokkal ezelőtt beígérte.