Szorcsik Viki

Szorcsik Viki: “azt gondolják, hogy Csuti dobott ki”

Bulvár

A színésznő elárulta a teljes igazságot Csutival való szakításáról, amit ő kezdeményezett, nem pedig az üzletember, ahogyan sokan gondolják.

A színésznő és az üzletember a Farm VIP forgatásán találkoztak egymással. Bimbózó románcukat mindenki láthatja a tévé képernyőjén, de valójában csak akkor jöttek össze, amikor vége lett a műsornak és Csuti szakított az akkori barátnőjével. Szorcsik Viki a Blikknek mesélte el részletesen, az ő és Csuti románca miért ért véget. Szeretett volna tiszta vizet önteni a pohárba, mert sokan azt hiszik, az üzletember volt, aki az ő szakításukat is kezdményezte.

A mai napig együtt lennénk. Most is üzenném azoknak a kedves kommentelőknek, akik azt gondolják, hogy Csuti dobott ki, el kell, hogy szomorítsam őket: fordítva volt. És nem dobtam ki, hanem nagyon is szerettük egymást, és azt gondolom, hogy tök jól passzoltunk egymáshoz, tökre illettünk volna egymáshoz

– írta meg az interjúban elhangzott szavait a Nők Lapja. A színésznőnek azonban kevés volt az, amit Csuti nyújtani tudott, ezért döntött úgy, hogy szakít vele.

Én tök őszintén elmondom, hogy nekem sokkal több kell egy férfitól, mint amit ő adni tudott ebben a kapcsolatban. Nem érzelmileg. Neki szinte saját magára sincs ideje. Ő hozott egy csomagot, ugye neki van két közös gyermeke Kulcsár Edinával, van egy csomó olyan dolga, amibe nem fér bele egy párkapcsolat

– véli Szorcsik Viki, aki szerint nagyon kevés nő az, akinek ez elég lenne. A jelek szerint egy 26 éves lány beéri ennyivel, ugyanis a friss hírek szerint Csuti újra párra talált.