Csuti

Csuti újra szerelmes

Bulvár

Szorcsik Vikivel való szakítása után sem kesergett sokáig Szabó András, ismertebb nevén Csuti.

Amíg a Farm VIP követői azt nézhetik végig, hogyan kerül egyre közelebb egymáshoz Csuti és Szorcsik Viki, a való élet már teljesen mást mutat. Az üzletember és a színésznő kapcsolata mindössze 2-3 hónapig tartott, szakításukat Viki jelentette be novemberben. Csuti úgy tűnik, nem kesergett sokáig: ismét együtt van valakivel. A Blikk úgy tudja, az egyik vidéki városban élő titokzatos barna szépség korábban több szépségversenyen is feltűnt és került döntőbe.

Nagyon szép párt alkotnak, a lány megtestesíti azt, amit Csuti keres egy nőben: okos, szép és sportos

– áruta el a lapnak a pár egyik ismerőse. Csuti sem tagadja a kapcsolatot, Hajdú Péternek bővebben is mesélt a titokzatos lányról, a beszélgetés a Frizbi TV YouTube-csatornáján lesz látható péntek este 19 órától. Annyit már most is tudni, hogy a lány sokkal fiatalabb nála, még csak 26 éves és tanul. A műsorban Csuti azt is elmesélte, ő kezdeményezett a lánynál.

Az Instagramon “dobtam egy tüzet” az egyik fotójára és írtam is, erre ő is visszaírt valamit. Az első találkozás egy vacsora volt félúton kettőnk otthona között

– mondta Hajdú Péternek Csuti, aki a műsorvezetőnek azt is elmondta, továbbra is a gyerekei a legfontosabbak számára, és bármikor szakítana választottjával, ha a gyerekei nem fogadnák őt el.