Szorcsik Viki

Ezért szakított Szorcsik Viki és Csuti

Bulvár

A színésznő elárulta, miért ért véget jól induló, de annál rövidebb ideig tartó kapcsolata Kulcsár Edina exférjével.

Szorcsik Viki az Origónak mesélte el, hogy volt közöttük vonzalom, amikor bekerültek a Farm VIP műsorába, de ez mégsem tudott kiteljesedni.

Teljesen különböző emberek vagyunk, nem ugyanaz az értékrendünk, nem ugyanaz a fontossági sorrend az életünkben. Azt gondolom, viszonylag hamar kiderül, ha valakivel nincs közös utunk és a jövőben nagy valószínűséggel ki sem tudna alakulni bizonyos okok miatt, amiken már nem akarunk vagy nem lehet változtatni

– mondta el őszintén a színésznő, akiben van annyi tisztelet a másik ember érzései iránt, hogy ha ezt tapasztalja, akkor hátralép. Fontos számára, hogy olyan ember legyen mellette, aki ugyanígy viszonyul a dolgokhoz, képviseli a saját véleményét és működik közöttük a kommunikáció.

Viki azt tapasztalja, hogy a legtöbb ember nem ilyen egyenes, mint ő, szerinte sokan hazugságban élik az életüket, elég csak a rossz házasságokat és tönkrement életeket néznie. Úgy látja, sokan félnek beleállni a konfliktusokba és nem mernek lépni, mert féltik a meglévő életüket. Ő azonban soha nem hazudtolja meg magát, amire nagyon büszke.