Nick Carter

Szexuális erőszakkal vádolják Nick Cartert

Bulvár

A vád szerint a Backstreet Boys egykori szőke szépfiúja még 2001-ben követett el szexuális erőszakot egy kiskorú lányon.

Az esetre most derült fény. A perirat szerint az akkor 17 éves Shannon Ruth elmondta, hogy a Backstreet Boys sztárja meghívta őt az együttes turnébuszába egy tacomai koncert után, és ezután erőszakosan kezdett viselkedni – írja a Blikk.

A dokumentumok szerint a buszon Ruth almalevet kért tőle, ennek ellenére az énekes VIP-dzsúszt adott neki, ami a nő szerint áfonyalé és alkohol keveréke lehetett, és amit udvariasságból meg is ivott, hiába volt számára furcsa íze.

Nick Carter ezután a fürdőszobába vitte őt, ahol orális szexre kényszerítette. A lány hiába sírt, az énekes csak utasítgatta, majd az ágyba vitte és tovább erőszakoskodott vele. “Retardált szajhának” nevezte a fiatal lányt és azt mondta, hiába is mesélné el bárkinek a történteket, úgysem hinné el senki.  A fiatal, ekkor még szűz lány az eset során HPV-vel is megfertőződött.

A The Guardian arról is ír, hogy nem Shannon Ruth az első nő, aki szexuális erőszakkal vádolja Nick Cartert. 2018-ban Melissa Schuman, egy lánybanda tagja is azt állította, hogy az énekes akarata ellenére kényszerítette őt szexre, amikor Nick Carter 22, ő pedig 18 éves volt.