Majka és Curtis

Curtis szerint Majka is hibás azért, mert kábítószeresnek bélyegezték meg őt

Bulvár

Curtis úgy gondolja, ha nem derült volna ki a nagy nyilvánosság előtt, hogy drogprolémái voltak, ma nem így bánnának vele az emberek.

Majka és Curtis útjai másodjára is külön váltak, egyelőre úgy tűnik, végérvényesen. Majka nyáron arra utalt, Curtisnek újra drogproblémái vannak, csakúgy, mint évekkel azelőtt, amikor egy színpadon állva egy óriási tömeg előtt beszélt erről. Curtis úgy véli, ehhez azoknak az embereknek semmi köze nem volt, egykori társának nem kellett volna erről beszélnie a nyilvánosság előtt.

Nekem az nagy törés volt, én ott elárulva éreztem magam, csalódás volt

– emlékezett vissza az első “szakításra” Curtis a Portré című műsorban, szavait a Bors írta meg.

Bármilyen slágert írhatok, ott lesz a bélyeg rajtam – hiába már nem –, hogy ez egy kábítószeres. Mai napig jön komment, pedig nem foglalkozok velük, de ott van. Ha Peti nem áll ki a színpadra, akkor nincs ott, mert nem tudják. Egymillió előadót tudok, akiről megy a szóbeszéd, több fellépésre nem megy el, mint amire elmegy, még sincs ez, mert róla nem állt ki senki

– véli Curtis, aki nem érti, miért csinálta ezt vele Majka. Ő mindenesetre a saját kárán tanult, és bízik abban, hogy az ő esete után mások okosabbak lesznek és elkerülik a kábítószereket.