Lakatos Márk: “Arra ne számítsatok, hogy beállok a Békemenetbe”

Bulvár

Megszólalt az RTL Reggeli műsorától való távozásáról Lakatos Márk és követőinek megerősítette: nem áll át a TV2-höz.

Tegnap derült ki, hogy 5 év után távozik az RTL népszerű reggeli műsorának egyik műsorvezetője, Lakatos Márk stylist, akit a csatorna információi szerint innentől kezdve már csak visszajáró vendégként láthatnak a nézők a képernyőn.

A csatorna azzal indokolta a döntést, hogy a műsornak szüksége van a folyamatos frissülésre, változásra – írja a Blikk. Azóta kiderült, a stylist ugyan szomorú a döntés miatt, de az egészsége érdekében úgy érzi, már szüksége is volt rá. Lakatos Márk közösségi oldalán mesélte el, hogy a hatalmas stressz ráment az egészségi állapotára. Tikkelni kezdett a szeme, amit többször is tapasztalt és nagyon zavarta már őt.

Volt olyan, hogy élő adásban kaptam pánikrohamot, pontosan attól a stressztől, ami rajtam volt. Persze, ezt úgy kellett csinálnom, hogy se a kollégáim, se a nézők ne vegyék észre

mesélte Lakatos Márk, aki videójában elmondta, fizikailag és lelkileg is elfáradt már, és ilyenkor valóban váltani kell. A döntést pedig most meghozták helyette, így most várja, milyen kalandok jönnek ezután, a csatornának pedig nagyon hálás az együtt töltött évekért. S hogy mit várhatunk tőle a jövőben, vagy pontosabban, hogy mit nem, azt is elárulta a műsorvezető:

Arra ne számítsatok, hogy beállok a Békemenetbe Győzike oldalára, és majd a TV2-ben fogok újra feltűnni

– szögezte le videójában Lakatos Márk.

Csillagszórók! A rossz hír: semmi nem tart örökké, a jó hír: semmi nem tart örökké. Viszlát, Reggeli – pénteken reggel még beugrom elbúcsúzni!

– írta Instagram-oldalára feltöltött videójához a sytlist.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mark Lakatos (@markolakatos) által megosztott bejegyzés