Berki Mazsi

Mazsi úgy döntött, a jövőben óvni fogja magánéletét

Bulvár

Berki Krisztián özvegye egyike azon celebeknek, akik a Dancing with the Stars-ban bizonyíthatják tánctudásokat, de az első adásban nemcsak a tánc, Mazsi magánélete is szóba került.

Berki Mazsi Kulcsár Edina helyett ugrott be a táncos műsorba, amikor kiderült, hogy a volt szépségkirálynő állapotos. Örömmel mondott igent a felkérésre. Első fellépése előtt készült vele egy videó, abban elárulta, a műsor számára egy terápia, ahol a lelkét és a szívét a tánccal együtt fogja gyógyítani. Azt is elárulta, amióta belépett a táncterembe, hatalmas változás történt az életében, minden téren.

Nemrég magánéletében történt változásokkal került ismét a címlapokra Mazsi, miután kiderült, hogy új férfi lépett az életébe, Krisztián egykori barátjának személyében – emlékeztet a Blikk. A lap azt is megírta, Mazsi tudta, hogy Berki Krisztián feleségeként nem kerülheti el az őt érő kritikákat, azonban most szeretné elengedi a múltat. Egy fontos döntést is hozott.

Nagyon nehéz új életet kezdeni, levetkőzni magunkról azt, amilyen ruhát, szerepet ránk öltöttek. Hoztam egy döntést, hogy a magánéletemet a jövőben soha nem fogom kiteregetni. A múlt az a múlt, megtörtént

– mondta Mazsi, aki bizakodva tekint a jövőbe és azt is reméli, hogy a műsorban meglátják az emberek az igazi énjét is, aztán vagy megszeretik, vagy nem.