Molnár Gusztáv

Molnár Gusztáv: “Mindenki elfordult tőlem”

Bulvár

Az elvonóról jelentkezett be a Drága örökösök egykori színésze, aki teljes mértékben megérti, hogy a felesége elhagyta őt.

Guszti a Blikk szerkesztőségét hívta fel, hogy elmesélje, mit érez most, hogyan telnek a napjai, és persze hogy üzenjen a feleségének, Viviennek, aki nem bírta tovább és úgy döntött, elválik alkoholproblémákkal küzdő férjétől. A színész a lapnak elmondta, hogy akár másfél évig is bent lehet az elvonón, de mindent megtesz, amit csak kell.

Hálás vagyok a feleségemnek, hogy elhagyott. Le kellett érnem a mélypontra, és el kellett veszítenem mindent ahhoz, hogy rájöjjek, baj van. Mert én tényleg elvesztettem mindent: a feleségemet, az otthonomat, a munkáimat, a barátaimat… De meg kellett történnie, ahhoz, hogy tudjam, nem akarok soha többé a gödör alján lenni

– mesélte a lapnak a színész, aki tudja, semmi esélye nincs már Viviennél, abszolút megérti, hogy haragszik rá, de ő az élete szerelme, és úgy gondolja, ő is az Viviennek és nagyon szeretné, ha egyszer bemenne hozzá, hogy józanul beszélgessenek. A színészt egyébként nemcsak felesége nem látogatja, a testvérén kívül más eddig nem ment be hozzá.

A magány nagyon kemény. Mindenki elfordult tőlem, nem nagyon hív senki, nem látogat senki, csak a húgom, pedig már lehetne

– panaszolta Molnár Gusztáv, aki nagyon szeretne meggyógyulni. Rengeteget olvas, főleg az alkoholizmusról, és szívesen beiratkozna a főiskolára addiktológiai konzultáns szakra is, mert amellett, hogy tudja, ezzel a betegséggel élete végéig harcolnia kell, segíteni is szeretne hasonló sorsú embereken.