Csuti

Megviselte Csutit Kulcsár Edina terhességének híre

Bulvár

Közösségi oldalán ismerte el Csuti, hogy rosszul érintette a hír, hogy expárja babát vár G.w.M-től. Szakemberhez is fordult, hogy feldolgozza a történteket.

Mindenki szurkolt nekik, mégis szakított Csuti és kedvese, Gina. Az üzletember azt mondta, sok dolog történt vele az utóbbi időben, ami miatt tisztáznia kell az érzéseit.

Csuti nem tagadja, hogy nincs túl jó állapotban, és eddig egyedül küzdött meg a nehézségekkel, de most szakember segítségét kérte. Egy 24 óráig megnézhető Instagram-történetben árulta el, hogy azért van ennyire padlón, mert megviselte Edina friss várandóssága – írja a Blikk.

Egyik követője azt kérdezte tőle: “Megviselt Edina terhessége? Azért vagy így padlón vagy csak összecsaptak a hullámok?” Mire Csuti ennyit felelt: “Igen…”

Kérdezz-felelek játékából az is kiderül, a válásuk Edinával folyamatban van, mindenben meg tudtak egyezni. Azt, hogy kisbabát vár G.w.M-től, ő maga árulta el neki, de azt is elmondta követőinek Csuti, hogy a történtek feldolgozásával eddig egyedül küzdött meg, most viszont már van az életében egy szakember is, aki segít neki ebben. Annak ellenére, hogy Kulcsár Edinával zátonyra futott a házasságuk, Csuti el tudja képzelni, hogy újra házasságot kössön valakivel, gyereket azonban már nem szeretne.