Tóth Gabi

Tóth Gabi a Tények kamerája előtt omlott össze: “Nagyon kivagyok idegileg”

Bulvár

Exkluzív interjút adott a Tények Plusznak az énekesnő, aki nemrég azt mondta, visszavonul egy időre a közösségi médiától.

Az interjúban sírva fakadt, miközben elmesélte, miért akar eltűnni a világ elől, milyen súlyosabb atrocitások érték az elmúlt egy év alatt – írja a Blikk. Gabinak már nagyon elege van az ellene indított hadjáratból.

Nem akartam sírni, de ha a gyermekemről beszélek, akkor mindig elérzékenyülök, mert nekem ő egy csoda az életemben és iszonyatosan nagy erőt ad. Amikor azt mondja, “anya nem kell félni semmitől, anya minden oké, anya nagyon szeretlek, anya, te jó vagy”, akkor neki elhiszem

– mondta könnyeivel küszködve Gabi, aki szeretne pontot tenni az őt érő bántások végére. Nehezen viseli azt a gyűlöletkampányt, ami egy évvel ezelőtt indult ellene, amikor részt vett az Eucharisztikus Kongresszuson. Gabi azt mondja, világéletében vallásos volt, de csak kislánya születése óta ad ennek hangot, akinek az érkezését egy csodának tartja, mert az orvosok azt mondták neki, nem lehet terhes.

Mi ez, ha nem az Isten műve?

– kérdezi Gabi, aki kislánya születése óta változott meg ennyire, Hannaróza felülírta addigi személyiségét. A sok bántó üzenetet, halálos fenyegetést pedig már képtelen elviselni. Nemcsak az ő, gyermeke halálát is kívánják a kommentelők. Összesen 85 halálos fenyegetést kapott, ezért is döntött úgy, hogy elnémítja közösségi oldalait, a családjára és a zenére szeretne koncentrálni.