Berki Mazsi

Ezt kívánta születésnapján Berki Mazsi

Bulvár

Mazsi hétfőn ünnepelte 31. születésnapját, ami feltehetőleg a legszomorúbb volt egész eddigi életében.

Az özvegy az Instagram-oldalán osztotta meg az ezzel kapcsolatos gondolatait néhány fotó kíséretében, amelyeken egyértelműen látszik, hogy még mindig nem tud teljesen őszintén és boldogan mosolyogni – írja a Bors.

Az idei születésnapom más, mint az eddigi. Épp megéltem, hogy jobb már nem is lehet, és egy másodperc alatt veszítettem el mindazt, amit tökéletesnek véltem

– kezdte bejegyzését Mazsi, aki számára szomorú volt a nap, mert egy egészen más szakasza indult el az életének, mint ahogy azt a 30. születésnapján képzelte.

Vannak dolgok, amikre még nincsenek szavaim, de azt tudom, hogy erősebb lettem hitben és lélekben. Pedig minden összeomlott. Ez az Élet. Van egy terv, egy cél, egy álom, és közbelép az Élet, és egy tollvonással írja át az egészet

– folytatta Mazsi, aki úgy érzi, egy ideig még fájni fognak neki a történtek és nagyon nehéz számára a helytállás. Születésnapján azt kívánta, hogy legyen elég ereje ahhoz, hogy felnevelje, s az élet szeretetére nevelje a kislányát, és azt is kérte, hogy legyen benne mindig annyi derű, hogy a nehézségeket is könnyedén el tudja viselni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Berki Renáta (@berkimazsi) által megosztott bejegyzés