Béres Anett

Béres Anett: “Hál’ Istennek, nem lettem nyomorék”

Bulvár

Három héttel a teaszeánsz utáni borzasztó baleset után megszólalt VV Anett és elmondta, hogy érzi magát.

Anett az ayahuasca teaszeánsz után lett rosszul és tűnt el, jóval később pedig meztelenül és törött csontokkal találtak rá. A pécsi kórházban életmentő műtétet hajtottak rajta végre, ahonnan néhány nappal ezelőtt engedték haza. Anett azóta az édesanyjánál lábadozik, a Fókusznak pedig elárulta, hogy érzi magát.

Abból áll egy napom, hogy 10 percenként megköszönöm a jóistennek, hogy élek. Mert tényleg nem csodával határos, ami történt velem, hanem maga a csoda, hogy én életben maradtam

– nyilatkozta Anett, aki a profi orvosoknak köszönheti, hogy tud járni.

Hál’ Istennek nem lettem nyomorék

– mondta Anett, akinek a jobb lábát és csigolyáját már meg is műtötték, miután a tudatmódosító szer hatása alatt menekülni kezdett, és végül egy magasabb pontról a mélybe vetette magát – írja az rtl.hu.

Csigolyacsont műtéte volt, emiatt pár hétig még hordania kell egy rögzítőt is, nagy mozdulatokat nem csinálhat. A műtött lábára még hat hétig nem állhat rá, ezért járókeretet használ és szülei is segítenek neki a mozgásban. Bízik abban, hogy teljesen felépül idővel, orvosai szerint erre minden esélye megvan. Hogy pontosan mit élt át a teaszeánszon, arról még mindig nem képes beszélni Anett, de most is megerősítette, idővel megteszi majd.