Shakira és Gerard Piqué

Valójában ezért szakított Shakira és Gerard Piqué

Bulvár

A megcsalás csak hab lehetett a tortán, úgy tudni, teljesen más ok vezetett az álompár szakításához.

Bár Shakira és Piqué diszkréciót kértek a családjuk érdekében, egy bennfentes mégis elárulta, mi volt a probléma.

Roberto Garcia, Shakira húgának volt barátja az EsDiario nevű spanyol lapnak adott interjújában arról beszélt, hogy egykori sógornője és a futballista között tökéletes volt a harmónia, de azért akadtak problémák közöttük – írja a Blikk.

Egyszer a focista nagyobb összeget kért az énekesnőtől, hogy más vállalkozásokba is befektessen, de Shakira visszautasította őt, mert az énekesnő pénzügyeit kezelő szülei ebbe nem egyeztek bele, mondván, ne keverjék a pénzügyeket a magánélettel. Ettől kezdve egyre inkább eltávolodott egymástól Shakira és Piqué, sokat veszekedtek, a gazdasági probléma pedig végül a szakításukhoz vezetett.

Shakira azért ragaszkodott Piquéhez, mert szerette volna, hogy ő legyen a gyermekei apja, ami meg is történt, hiszen két csodálatos gyerekük született. Azt viszont tudta, hogy soha nem megy hozzá feleségül

– fejtette ki véleményét Roberto Garcia.

Hogy valóban igaza van-e, tényleg a pénzügyek okozták a pár szakítását, s nem pedig az, hogy Piqué megcsalta Shakirát, egyelőre még nem tudni. Az azonban biztos, hogy bár nem házasok, de jelentős közös vagyonnal rendelkeznek, amiről meg kell majd egyezniük.