Korda György és Balázs Klári

Klárikán múlt, hogy évtizedek óta tart Korda Györgyék házassága

Bulvár

42 éve él boldog házasságban Balázs Klári és Korda György, az énekes szerint ez feleségének köszönhető.

Gyuri bácsi a Borsnak mondta el, Klárika az egyetlen nő az életében már negyven éve. Annak idején azért szeretett bele, mert szép volt, okos, diplomatikus és vicces.

Ez utóbbi egyébként a legfontosabb, hiszen humor nélkül semmit sem ér az élet, képtelenség a nehéz időszakokon túllendülni. Ez a hosszú, 42 éve tartó házasság valójában Klárikán múlt

– mondta Korda György.

Felesége, Balázs Klári szerint aki azt mondja, hogy egy házasságban csak öröm és boldogság van, az hazudik. Nekik is több nehéz időszak volt már az életükben.

Gyuriért éltek-haltak a nők, és bizony nekem is volt számos megkeresésem sármos férfiaktól, akik szívesen elvittek volna magukkal. Hogy miért nem mentünk mégsem? A titok valószínűleg abban van, hogy nem csak szerelmespár vagyunk Gyurival, de legjobb barátok is

– mondta Balázs Klári, aki szerint soha senkikért nem rúgták volna fel betonbiztos szövetségüket. Nem volt mindig, minden tökéletes a házasságuk során, de soha egyszer sem fordult meg a fejében, hogy elváljon férjétől, pedig voltak ütközéseik. Szerencsére ő azonban nagyon kompromisszumkész.

A Jósten akarta talán úgy, hogy mindvégig együtt maradjunk. És persze az a végtelen bölcsességem, hogy tudtam, mikor kell félrenézni vagy lenyelni azt, amit éppen kimondanék… Nos, ez a hosszú házasság titka!

– árulta el Balázs Klári.