Molnár Gusztáv

Elmondta Molnár Gusztáv exe, mit gondol a színész kiborulásáról

Bulvár

Molnár Gusztáv exe, Ildikó szerint elfogadhatatlan, hogy közös kisfiuk érzéseit és a felügyelt kapcsolattartást teszik felelőssé Gusztáv újabb öngyilkossággal való fenyegetőzéséért.

A Drága örökösök színésze egy héttel ezelőtt borult ki annyira, hogy felesége előtt öngyilkossággal fenyegetőzött. A színész bipoláris depresszióját már kezelik, ami szerinte azért alakult ki, mert belebetegedett abba, hogy nem láthatja a fiát.

Fia édesanyja, Ildikó a Blikknek mondta el, mit gondol erről.

Akármennyire is nem szeretnék, most megint meg kell szólalnom, mert elfogadhatatlannak tartom, hogy az ő érzéseit, a nevelőapja iránti szeretetét és a hatóság által elrendelt felügyelt kapcsolattartást teszik felelőssé Gusztáv újabb öngyilkossággal való fenyegetőzéséért, amihez semmi közünk nem volt! Nem lehet egy kisgyereket ilyen nyilvános érzelmi zsarolásnak kitenni, úgyhogy nagyon szeretném, ha az aktuális magánéleti drámájukba nem kevernék bele a fiamat!

– nyilatkozta Ildikó, aki épp az ilyen helyzetektől akarta megvédeni kisfiukat, aki 9 éves, tud olvasni, eljutnak hozzá a hírek és aggódik, mi van az édesapjával, mert semmit nem tudnak róla. A színész a pénteki gyámügyi tárgyaláson sem jelent meg és annak ellenére, hogy arról beszél, mennyire szereti a kisfiát, az utolsó kapcsolattartásra sem ment el.

Molnár Gusztáv volt párja azt is elmondta, épp, hogy a színész problémái miatt volt szükség arra is, hogy a kapcsolattartás csak felügyelet mellett történhessen meg, mert korábban is voltak már a színésznek megborulásai, többször kellett rendőrt hívnia miatta.