Molnár Gusztáv

Már kezelik az öngyilkossággal fenyegetőző Molnár Gusztávot

Bulvár

A Drága örökösök egykori színésze egy héttel ezelőtt fenyegetőzött öngyilkossággal felesége előtt. Ma már jobban van, mert kezelik a betegségét.

Molnár Gusztáv felesége, Vivien nagyon megijedt, amikor öngyilkosságot emlegetett férje, ezért inkább kihívta a mentőket. Szerinte a kiváltó ok az lehetett, hogy a kisfia valami olyasmit mondott neki, hogy úgy szereti őt, mint a másik apukáját, Andrást. Ez lehetett az utolsó csepp a színész számára, aki belebetegedett abba, hogy nem láthatja kisfiát.

Guszti nincs jól. Hosszú hónapok óta nem hagyják, hogy édesapa legyen, az új vagy másik ‘apuka’ pedig kés volt a szívében

– írta meg Vivien Story Magazinnak mondott szavait a Blikk. Vivien szerint ez az egész rátelepedett az életükre, mára mindketten beleroppantak a gyerekért folyó harcba. A lelki megpróbáltatás vezetett végül férje bipoláris depressziójához.

Szerencsére a betegségemet felismertük és kezeljük is, a családom nagyon sokat segít ebben. Talán ami a legnehezebb, az igazságtalanság, amivel nap mint nap meg kell küzdenem

mondta el Molnár Gusztáv, aki nagyon szeretné, ha lezáródna minden ügyük és visszakapná kisfiát, akit édesanyja azért szakított el tőle, mert a színész állítólag ittas állapotban bántalmazta őt.