Young G felesége elvesztette Instagram-oldalát, ami a bevételi forrása is volt

Bulvár

Mészáros Norina, Young G felesége elvesztette az Instagram-oldalát, mert rákattintott egy linkre, amire nem kellett volna.

Ezzel óriási kár érte nemcsak Norinát, az egész családot. Az RTL Klub Reggelijében mesélték el, hogy történt mindez. A házaspár elmondása szerint a kora reggeli órákban érkezett Norinához egy hivatalosnak tűnő üzenet, majd miután rákattintott, egyből elvesztette az oldalát – írja a Blikk.

Olyan félelmetes ez az egész, ahogy rányomott erre a linkre, rá kettő percre a WhatsApp-on üzenet jött egy afrikai számról, hogy eltulajdonítottuk az oldaladat és x száz euróért vissza fogod kapni

– mesélte Béci, művésznevén Young G. Ő és felesége most a közösségi oldal segítségét várják, de akárhogy is lesz, ez nem változtat azon, hogy Norina egyik napról a másikra elveszítette bevételi forrását, ugyanis egész jól keresett már az Instagrammal.

Olyan, mintha egy munkahelyen lennél és szépen lassan a ranglétrán fellépsz, és a Norina már elért egy olyan szintet, amivel jó pénzt lehet keresni, majd kirúgnak az állásodból

– mondta Young G, aki szerint a másik része a dolognak, hogy olyan ez, mintha haza akarna menni az ember az otthonába, mert az emlékei ott vannak, de már más ember lakik ott.

Fotó: Facebook/YoungG26