Gáspár Győző

Győzike visszaszólt Gáspár Lacinak

Bulvár

Győzike elmondta a véleményét másodunokatestvéréről, Gáspár Laciról, aki nemrég kritizálta Győzikét és családját.

Gáspár Laci Hajdú Péternek mesélte el, amikor az édesapja beteg kell, Győzikéék azt ígérgették, segítenek, de nem tették. Laci és családja akkor nagyon szegények voltak, bíztak a gazdag rokonok, Győzikéék támogatásában, ami szerinte sosem érkezett meg. Idősebb Gáspár Győző ezt megcáfolta, azt állította, nem igaz, hogy soha nem segítettek Laciéknak, most pedig megszólalt Győzike is, akinek a tehetségét is kritizálta Laci.

A Romantic frontembere a a Pesti TV-ben fennhangon fejtette ki véleményét arról, mennyire megsértette Gáspár Laci – írja a Blikk.

Lehet, hogy én nem tudom énekelni, de én vagyok ennek az országnak 13 éve a Gáspár Győzije

– kezdte Győzike, majd Laci családját minősítette, ami szerinte nem alkot olyan egységet, mint az övék.

Nálunk nem úgy van, hogy az egyik asszony itt ül, a másik asszony ott ül. Én egy egyszerű gyerek vagyok Salgótarjánból, van egy szép családom, nincs három feleségem, a gyerekek nincsenek szétszórva

mondta Győzike, aki szerint hallatlan, hogy Gáspár Laci váltogatja a feleségeit és hogy a gyermekei több édesanyától származnak. Ő inkább marad egy tehetségtelen senki Laci szemében, de él boldogan a családjával. A műsorban megüzente azt is Lacinak, hogy nem kell hazudnia.