Tóth Gabi

Osváth Zsolt Tóth Gabiról: “Gabi belehazudott a pofámba”

Bulvár

Osváth Zsoltnak óriási csalódást okozott Tóth Gabi, aki szerinte hazudott neki.

Az énekesnő rengeteg támadást kapott Fideszes szerepvállalása miatt az utóbbi időben, amit Osváth Zsolt sem tud hová tenni, mivel neki azt mondta Gabi, nem akar politizálni.

Osváth Zsolt a hétfőn megjelent videójában hosszasan ecsetelte, mekkorát csalódott az énekesnőben, és részletesen levezette, hogyan jutott el odáig a kapcsolatuk, hogy Tóth Gabi végül letiltotta őt a felületein – írja az Index. Zsolt sokszor megvédte az énekesnőt, mert úgy érezte, sokszor igazságtalanul bántják őt. Most azonban rájött, Tóth Gabi teljesen átverte őt.

Gabi hazudott. Gabi belehazudott a pofámba. Gabi még akkor is a pofámba hazudott, amikor a választások hetén hétfőn valahol letiltotta a kommentelési lehetőségeket, és én odaírtam az oldalára, hogy szerintem egyébként vállalni kell a pozitív és a negatív kommenteket is, mert a cenzúra, az ugye a kommunizmusban volt menő

– fogalmaz videójában Osváth Zsolt utalva arra posztra, amiben Tóth Gabi arról írt, hogy a nagymamája sokat mesélt neki arról a rendszerről, amitől azóta is retteg. Tóth Gabi akkor felhívta Osváth Zsoltot, aki végül törölte is a hozzászólását, mert úgy érezte, Gabi lelkileg padlón van.

Gabi azt mondta, nagyon kivan a töke már azzal, hogy mindenki a Fideszhez köti, a kormányhoz köti, hogy értsem már meg, hogy ő nincs ott. Hogy a Békemeneten is ott voltak, de szándékosan nem maradtak Orbán Viktor beszédén, és hogy valami fideszes politikus kirakta az ő posztját és képét, és ezt hogy képzeli…

– mesélte a youtuber, aki még kommunikációs tanáccsal is ellátta Gabit, hogy hogyan tudna elhatárolódni a politikától és a Fidesztől. Aztán jött a Fidesz kampányzárója, ahol Orbán Viktor beszéde előtt Tóth Gabi elénekelte a Himnuszt, majd Orbán Viktort átkarolva a “Kossuth Lajos azt üzente” című dalt is.

Azt éreztem, hogy én hányok Tóth Gabitól

– mondta Osváth Zsolt, aki szerint “ki kell, hogy mondjuk: Tóth Gabi egy gerinctelen érdekember”, aki csak egy dolog mellett áll ki, a saját pénze mellett, hiába mondja azt, hogy nem vette meg őt a Fidesz.