Schobert Norbi

Covid-sztrókja volt Schobert Norbinak

Bulvár

Schobert Norbi Rónai Egonnak nyilatkozva emlékezett vissza nyári sztórkjára, aminek tudományos neve is van: covid-sztrók.

A fitnesztguru tavaly nyáron esett össze házuk előtt, elmondása szerint félig emlékszik, mi történt vele abban a háromnegyed órában, amit kamera is rögzített – írja a Blikk.

Az ember megpróbál felállni, a baloldal működik, a jobb nem működik, és csak pörögsz, mint egy csótány a földön. Nem tudsz semmit csinálni

– kezdte Norbi a visszaemlékezést, majd elmondta, covid-sztrókja volt: a sztróknak semmilyen szív- és érrendszeri előjele nem volt, de akkor a koronavírus elleni oltás után volt 3 héttel, antibiotikumot szedett, különböző tüneteket tapasztalt.

Fájt a fejem, fájt a torkom, elmúlt, visszajött, napról napra visszajött, és egyszer csak összeestem. Erre azt mondja az orvostudomány, hogy covid-stroke

– mondta Norbi, aki szerinte covidos lehetett, amikor megkapta az oltást, de szerinte az oltás még mindig a jobbik választás. Nem tudja, mi lett volna, ha nincs beoltva, de sok ismerőse kapott tüdőembóliát, és több emberről is tud, akik sztrókot kaptak a covid után.