Berki Mazsi

Részegen hangoskodott a repülőn Berki Mazsi új párja

Bulvár

Új szerelme ismét egy luxusutazásra vitte Berki Mazsit, ezúttal nem családostól, hanem baráti körben.

A jelek szerint a Távol-Keletre tartottak, a hosszú repülőutat pedig alkoholfogyasztással dobta fel a társaság, akik annyira berúgtak, hogy már nem tudtak viselkedni és zavarták a többi utast. Erről a Promotionsnek számolt be egy szemtanú, aki szintén azon a repülőn utazott, néhány sorral Mazsiék mögött.

A február 8-án reggel 10-kor Dohába induló, Quatar Airways járaton utaztak, a 17-18. sor környékén. Egy 6 vagy 8 főből álló társasággal mentek, és az út végére elég kínosan viselkedtek. Rengeteg alkoholt fogyasztottak, de tényleg olyan sokat, hogy a stewardessek többet jártak hozzájuk, mint összesen a többi utashoz, a végén már nem is kaptak többet

– írta meg a lap olvasója, akit teljesen ledöbbentett a felnőttek viselkedése. Egy másik olvasó, aki szintén ezen a gépen ült, úgy látta, Mazsi és párja nagyon szerelmesek, olyanok voltak, mint a friss házasok.

A férfi egyébként nagyon hasonlít külsőre Berki Krisztiánhoz, igaz, fiatalabb kiadásban

– vélekedik ő, aki hallotta, hogy a férfiak folyamatosan átkiabáltak egymáshoz a sorok között. Hogy ezúttal hová utaztak pontosan a szerelmesek, egyelőre még nem derült ki.