Zámbó Krisztián

Sötét múltjáról vallott Zámbó Krisztián: lopott és kábítószerezett

Bulvár

Zámbó Jimmy első fia nemcsak édesapja üzleti életéről, Delhusa Gjonhoz fűződő viszonyáról tálalt ki legutóbb, hanem saját maga zűrös ügyeiről is.

Fiatal korában rossz társaságba keveredett, akikkel nem egyszer betörtek másokhoz és vittek, amit csak tudtak. Zámbó Krisztián gy idő után már visszajáró vendégnek számított a rendőrségen.

Elég komoly brigádokba keveredtem az akkori alvilágban. A maffiától kezdve a robbantásokon át, minden volt… Lopkodtunk, meg betörtem egy lakásba, ilyesmi. Nem hoztam el komoly dolgokat. Inkább erkélyekre másztam be és bicikliket és Air Max cipőket vittem el. Be is vittek a rendőrök, vagyis ki-be járkáltam

– mesélte Hajdú Péternek Zámbó Krisztián, aki úgy érzi, hogy elszaladt vele a ló, mikor édesapja sikeres lett – írja a Blikk. Jimmy egyébként nem tudott fia alvilági dolgairól, a rendőrség mindig csak Krisztián édesanyját értesítette egy-egy újabb bűncselekmény elkövetése után. Zámbó Jimmy halála után újra elindult a lejtőn Zámbó Krisztián, depressziós lett, az italhoz és a kábítószerhez fordult, hogy ne gondoljon az édesapjára.