Tragédia a Nyerő Páros forgatásán: többször is megpróbálták újraéleszteni az operatőrt, de hiába

Bulvár

Borzasztó tragédia történt a Nyerő Páros forgatásán: hirtelen lett rosszul és elhunyt a stáb egyik tagja.

A műsor egyik munkatársa, Barna minden előjel nélkül összeesett. Bár többször is újraélesztették, végül feladta a harcot.

Éppen a villában, pontosabban a konyhában forgott egy jelenet. Két szereplő, Törőcsik Dani és Young G Béci beszélgettek, amikor Barna összeesett. A két fiú azonnal megpróbált rajta segíteni, míg a többiek hívták a helyszínen tartózkodó ügyeletes orvost

– mesélte a Blikknek az egyik stábtag, aki elmondta, hogy a mentő is nagyon hamar megérkezett, percekkel azután, hogy hívták őket. Háromszor sikerült újraéleszteni Barnát, de aztán a fiatal szervezete feladta a küzdelmet. A lap úgy tudja, tüdőembólia lehetett a halál oka.

A versenyzők közül Törőcsik Danit és Young G Bécit borzasztóan megviselték a történtek, hiszen a szemük láttára, szinte a kezeik között hunyt el a fiatal operatőr, akinek az egyik barátja, Beatrix elárulta, Barna családjában nem ez az első különös haláleset, ami fiatal korában éri a férfiakat.

A családban a férfiak nem éltek sokáig. Barna édesapja, Tamás ötvenévesen kapott agyvérzést, tíz évvel később temették el. Majd a bátyja, Ádám halt meg minden előjel nélkül. Egyszer csak összeesett, az édesanyja karjai közt halt meg. Most meg szegény Barna… Fel sem fogom, hogyan történhetett ez

– mondta a lapnak Beatrix, aki úgy tudja, Barna nem volt beteg, bár pár éve volt egy pici problémája, ami miatt abba is hagyta azonnal a dohányzást. A fiatal operatőr tavaly eltemette édesanyját is, így egyedül maradt a családban. A legnagyobb boldogsága a kisfia volt, ő volt a mindene, sok időt töltött vele.