Felföldi József Lévai Anikó

Felföldi Orbán Viktor feleségéhez: “Mit érez, amikor ránéz a férjére, a diktátorjelöltre?”

Helyi hírek

Kritikus hangvételű Facebook-posztban ostorozza Felföldi József debreceni nagyvállalkozó Lévai Anikót, Orbán Viktor feleségét. Mint arról korábban beszámoltunk, az édességgyáros rendre beleszáll az ország vezetőibe, de a debreceni városvezetéssel – főleg Papp László polgármesterrel – azért ki van békülve.

“1986-ban Ön összekötötte az életét azzal az emberrel, aki az elmúlt évtizedekben kis túlzással, de egyeduralmat és családi gazdaságként működő Magyarország Zrt.-t épített ki az országból” – kezdi monológját a vállalkozó.

Felföldi úgy véli, Lévai Anikó nagyon jól tudja, mi folyik az országban, de egyúttal neki is szegezi a kérdést: ezt miként lehet elviselni?

“Meg hogy miért teszi? Tud megfelelő indokot találni a férje viselkedésére? Nem érzi kellemetlennek, sőt vállalhatatlannak a veje mesés gazdagodását? A gyermekei ügyleteit? Az apósáét? Vagy ha ez nem is, mert lehet a nemzet vagyonára úgy tekinteni, hogy ez Önöknek járt azért a sok munkáért, amit a férje végez… szóval, ha ezt még el is fogadta, de mégis azt hogy tudja lenyelni, amit a férje és a kormánya művel a rászoruló emberekkel?”

– írja a debreceni milliárdos, majd emlékezteti Lévai Anikót, annak ellenére, hogy ötszörös édesanya, “nem zavarja az, hogy milyen állapotban van a magyar gyermekvédelem?”

A debreceni vállalkozó nem finomkodik, tovább sorolja: “Nem zavarja az a lehetetlen mélyszegénység, amiben több százezer honfitársa él?” Szóba kerül még Iványi Gábor ügye, ahol szegedi diákok kerültek gyakorlatilag az utcára, továbbá az is, hogy Lévai drága férje mi mindentől “védett” már meg bennünket (rezsiszámla, melegpropaganda, migránsok), de valahogy a régi, fiatal demokrataként hangoztatott ígéretei mégsem teljesültek.

“Annyira kíváncsi lennék, hogy mit érez, amikor ránéz a férjére, a diktátorjelöltre, aki egyszer demokrataként akarta megváltani a világot. Vagy hogyan érzi magát, amikor látja, hallja, tapasztja, hogy mennyi minden nincs rendben ebben az országban?”

– üzente Felföldi József debreceni milliárdos vállalkozó Lévai Anikónak, Orbán Viktor miniszterelnök feleségének.

Felföldi József korábbi dörgedelmei:

“Nem szégyelled magad? Kicsit sem?” Felföldi József debreceni milliárdos kiosztotta Jákob Zoltánt

Felföldi József: nem minden fideszes rossz ember, Laciból kellene több

Felföldi József beleszállt Orbán Ráhelbe: “minden jó érzésű ember fülét b.ssza”

Felföldi József Karsai Dánielről: “Sírni tudnék…”

Felföldi József: én nagyon sajnálom Schobert Norbit