Zámbó Árpy Nagy Ervinről: “Reméljük a legjobbakat!”

Ország

Zámbó Árpy elmondta, mit gondol arról, hogy Nagy Ervin alakítja majd testvérét, Zámó Jimmyt a róla szóló filmsorozatban.

Már készül A Király című sorozat, a Jimmyt játszó Nagy Ervin nem a popsztárt vagy az ikont akarja alakítani, hanem az embert. Zámbó Árpy ahogy a film előkészületeiről sem tudott semmit, úgy a főszereplő kilétéről sem. Most, hogy megtudta, Nagy Ervin alakítja testvérét, elmondta, mit gondol. A Story magazinnak adott szavait a Blikk írta meg.

Fogalmam sem volt, hogy Ervin alakítja majd a testvéremet. Most hallok erről először. A csatorna minden esetben az örökösökkel, azaz Jimmy özvegyével és a gyerekekkel egyeztet, ők pedig nem szóltak nekem a fejleményekről

– kezdte Árpy, aki szerint Ervin nagy fába vágta a fejszéjét.

Persze, biztos tisztában van azzal, mire vállalkozott, tehetséges színésznek tartom, de ez nem egyszerű feladat. Reméljük a legjobbakat!

– mondta.

A Király című tíz részes sorozat a 2001-ben tragikus körülmények között elhunyt énekes, Zámbó Jimmy életét dolgozza fel. A film forgatása gőzerővel zajlik, a csepeli temetőben múlt héten tűnt fel a stáb.