Nagy Ervin

Nagy Ervin alakítja Zámbó Jimmyt

Ország

Már készül A Király című sorozat, kiderült, Jimmyt Nagy Ervin alakítja.

Ervin elmondása szerint nem volt rajongója a 2001-ben elhunyt zenésznek, ám hatalmas szakmai kihívásnak éli meg, hogy eljátszhatja őt – írja a Blikk.

Egyáltalán nem voltam Jimmy-rajongó. A szüleim nem hallgatták őt, nekem pedig a Guns N’ Roses és a Kispál és Borz volt a kedvencem kamaszként

– nyilatkozta a lapnak a színész, aki bár pontosan tudta, ki az a Zámbó Jimmy és hogy százezrek rajonganak érte, nem volt Jimmy CD-jük. Most azonban van, hogy egész nap a slágereit dúdolja. De nemcsak a zenéjét ismerte meg Ervin, bepillanthatott Jimmy életébe is. A legendás énekes családjától ugyanis családi eseményeket tartalmazó VHS-kazettákat kapott, így a színész láthatja, milyen ember is volt ő.

Próbáltam egy-két jellegzetes testtartást, kézmozdulatot leutánozni, amelyről a nézők, akik ismerték, vagy látták őt, egyből ráismernek majd. Ettől függetlenül nem az a célom, hogy egy az egyben olyan legyek, mint ő, nem a popsztárt vagy az ikont akarom alakítani, hanem az embert

– mondta Ervin, aki szerint néhány rész után már a nézők is elvonatkoztatnak majd attól, hogy mennyire hasonlít Jimmyre. És nemcsak a göndör tincsek miatt: a színész ugyanis felpróbálhatta Jimmy ruháit is, melyek tökéletesen passzolnak rá.

Fotó: RTL Klub