Zámbó Jimmy

Teljesen kihagyták Zámbó Jimmy testvéreit a róla szóló film előkészületeiből

Ország

Az RTL Klub nagy dobásra készül: tízrészes sorozatot mutatnak be Jimmy életéről. Erről azonban a “Király” testvérei semmit sem tudtak.

A két évtizede tragikus körülmények között elhunyt Zámbó Jimmy életéről szól majd A király című tízrészes filmsorozat. Bár a csatorna jó ideje készül a produkcióra, a Királynak becézett zenész testvérei sem tudtak arról, hogy képernyőre kerül a tragikus sorsú Jimmy sztorija – írja a Blikk.

Jimmy testvére, Árpy a laptól tudta meg, hogy jövőre érkezik a sorozat, és egyáltalán nem örült annak, hogy a család nagy részét kihagyták a filmsorozat előkészületeiből.

Két éve volt arról szó, hogy készül egy Jimmy-film. Tárgyaltunk róla, de végül nem szerződtünk. Akkor azt mondták nekünk, ha bármi fejlemény van, jelentkeznek, ez máig nem történt meg. Sorozatról korábban szó sem volt

– mondta Zámbó Árpy, aki sérelmezi, hogy sem édesanyjukat, sem a testvéreket nem keresték meg a film gyártói. Teljesen kihagyták őket az előkészületekből, még csak arról sem szóltak, hogy lesz egyáltalán ez a tízrészes filmsorozat.

 Várom a magyarázatot, ez hogy fordulhatott elő

– mondta Árpy. A magyarázat pedig a következő: az RTL Klub nem hagyta ki a családot, csak nem a testvérekkel egyeztetett. Jimmy örökösei és a dalai jogtulajdonosai a gyerekei, Krisztián, Adrián és Szebasztián, illetve az özvegye, Edit, őket keresték meg.

Mi, örökösök hozzájárultunk a sorozat elkészültéhez, hiszen szükség volt az engedélyünkre. Viszont nem avathattunk be senkit

– nyilatkozta a lapnak Szebasztián, aki arra utalt, hogy mint minden produkciónál, így itt is szigorú titoktartási szerződés köti az alkotókat és a résztvevőket. Szebasztián azt is elmondta, hogy még beleszólásuk is volt a forgatókönyvbe. Árpyéknak azonban nem, ami továbbra is nagyon fáj neki, tart attól, hogy így a film nem lesz hiteles.