Jakuzzi: luxus a teraszodon!

Wellness

A nyári időszakban sorra dőlnek meg a melegrekordok. Aki a városban rekedt, vagy nincs tópartban végződő kertje, bajban van, ha le szeretné hűteni magát. Talán ezért van az, hogy az utóbbi években egyre népszerűbbek a felfújható medencék, amelyek ráadásul jakuzziként is működnek. 

Kerti partik, baráti összejövetelek, romantikus esték a szerelmeddel… egy jakuzzi mindenkit levesz a lábáról. Olyan, mint a kerti grill, összegyűlnek általa az emberek, és már garantált is a jó hangulat. Csak míg a grill forró, addig a jakuzziban hűsölhetsz és lazulhatsz, akár egy jéghideg koktélt szürcsölgetve is. 

Lazulj otthon, akár egy strandon!

A PLAZAWEB.HU felfújható masszázsmedence kínálata igen színes, a Bestway Lay-Z-Spa márka talán már senki előtt sem ismeretlen. Medencéi minőségi anyagokból készülnek, a legmodernebb technológiával és gépészettel. Ha tökéletes fürdőzési élményt szeretnél a nyár hátralevő részére, itt megtalálod. 

Mit tud egy otthoni jakuzzi?

Nem kell napokat várnod, hogy a nap felmelegítse a vizet, a gépészet ezt megoldja pikk-pakk.

A szabályozható vízhőmérséklet mellett azt is eldöntheted, hogy csak nyugodtan ücsörögnél a vízben, vagy bekapcsolnád a pezsgőfürdő funkciót is, amellyel “bubik” kényeztetik a derekadat, hátadat.

A jakuzziban ücsörgés nem láblógatás, hanem terápia

Egy fárasztó munkanap végén már nincs lehetőséged kimenni a strandra? De szívesen lazulnál egyet a teraszodon? Megteheted. 

Home office-ban dolgozol, és jó lenne két értekezlet között felfrissülni egyet? Ezt is megteheted. 

A masszázsmedence hidroterápiás “kezelés” a lelkednek és a testednek egyaránt. A mindennapi feltöltődésed része lehet. Rendelj egyet házhoz, és a telepítése a kertbe vagy a teraszra, a beüzemelése és a felfűtése már gyerekjáték. 

Különböző plusszok dobják fel a hangulatot

A pohártartóstól a színes LED-es világítással felszerelt verzióig többféle felfújható jakuzziból választhatsz. Akármilyen extra legyen is az igényed neked vagy a családodnak, barátaidnak, kedvesednek biztosan megtalálod a megfelelő típust.

Tudod, mi a legjobb? Hogy közben nem kell a medencetisztítással és a hőmérséklettel foglalkoznotok. A fűtőrendszeren beállítható a kívánt hőmérséklet, amelyet a készülék ellenőriz és szabályoz. Az integrált vízszűrő hosszú ideig tisztán tartja a medencét, megelőzi az algásodást. Egy másik funkció pedig a klór egyenletes eloszlatásáért felel.

Nem kell aggódnod amiatt sem, hogy az időjárás kikezdi a medence falának anyagát. Úgy fejlesztették ki és komoly “stresszteszteken” is átesett az anyag, hogy rendkívül tartós legyen. Megőrzi formáját is, nem számít, hányszor fújtad fel vagy eresztetted le. 

Nincs tehát min aggódnod. Az egyetlen dolgod, hogy adj magadnak énidőt, amikor hagyod, hogy a 120 AirJets levegőfúvókák meleg levegőt fújva a vízbe pezsgő masszázzsal kényeztessék a testedet – és egyben a lelkedet is.

Már nem is kell más, csak egy jó ital és néhány jó barát, akikkel ezt az élményt megoszthatod.