Musexpo Los Angeles

Musexpo – Megnyitotta kapuit Los Angeles legizgalmasabb zenei rendezvénye

Világ

Mint minden év márciusában idén is találkozik a zenei világ színe-java Los Angelesben a négy napos Musexpo-n. Idén március 17-20. között, két vàrosrészben zajlanak az expo különböző rendezvényei – Burbankben és Hollywoodban. Ott jártunk a megnyitón vasárnap este a Sunset Boulevard-on.

A Sat Bisla által alapított és most is vezetett MuseExpo programjai között szerepelnek panelbeszélgetések és speciális fogadások, valamint esténként Hollywoodban Showcase programokon kapnak ízelítőt a legfrissebb nemzeközi zenei termésekből a résztvevők és vendégek.

Az esemény rangját jól mutatja, hogy néhány évvel ezelőtt Katy Perry is fellépett a rendezvényen, és a Coldplay producere panelbeszélgetést vállalt.

A világ minden tájáról érkeztek szakemberek és előadók idén is a Musexpo-ra. Olaszország, Csehország, Németország Hongkong, Kanada, az Egyesült Királyság, Svédország, Korea, Dánia, Franciaország és India is képviselteti magát az expo rendezvényein.

Musexpo Los Angeles

A résztvevő szervezetek és ügynökségek listája itt olvasható: Wave (Italy), Billboard, BMG, Capitol Music Group, Cyanite AI (Germany), Digital Music News, Disney Music Group, Distrokid, EA Games, Eventim Live Asia, Fenix 360 (Hong Kong), Forbes, FOX Television, Harmix AI(Canada), InterTalent Rights Group (U.K.), KREATION Music Rights (Sweden & S. Korea), Live Nation, LME, Malson’s Media(India), MDDN, Mom+Pop, Motown Records, MUBU-TV, NBCUniversal, Netflix, Netflix (India, Asia, SE Asia, S. Asia, Japan), Paramount Global, Paramount Television, Playlist Push, Position Music, Primary Wave, Red Bull Records, Republic Records, SESAC, Sofar Sounds, Sony Music Publishing, Sound Czech (Czech Republic), Stem, The Hello Group, The Orchard, Times Music (India), Virgin Music, Universal Music Group, Universal Pictures, Warner Music Group, Worldwide Airplay Radio Monitor (Denmark).

A panelbeszélgetések résztvevőiről, az expo felszólalóiról, a fellépő művészek listájáról és a rendezvény pontos időbeosztásáról a MusExpo honlapján lehet tájékozódni.

– Vida Virág –