Alec Baldwin

Alec Baldwin nyilatkozott a végzetes filmforgatásról

Világ

Alec Baldwin első ízben nyilatkozott a sajtónak a tragikus filmforgatásról. Szerint egy ilyen balesetnek az esélye egy az egybillióhoz.

Október 21-én történt a tragikus baleset, amikor Alec Baldwin egy filmforgatás közben megölte a film operatőrét, mert egy éles fegyvert adtak a kezébe. Most először nyilatkozott a sajtónak a színész a történtekről.

Időnként elő szoktak fordulni balesetek forgatásokon, de még sosem volt ilyesmi. Ennek egy az egybillióhoz volt az esélye

– mondta Baldwin, aki egyértelműen támogatja, hogy korlátozzák a valódi fegyverek használatát a filmforgatások során. A filmsztár azt is elmondta, hogy Halyna Hutchins operatőr, akire a halálos lövéseket leadta, a barátja volt.

A barátom volt. Amikor megérkeztem Santa Fébe, hogy megkezdjük a forgatást, meghívtam vacsorára, Joellel a rendezővel

– mondta Baldwin a paparazziknak, akik őt és családját követték Vermontban. Az amerikai színész egyben közölte, hogy a folyamatban lévő nyomozás miatt nem beszélhet az ügy részleteiről. Ugyanakkor hozzátette, hogy türelmetlenül várják a seriff irodájának beszámolóját a nyomozás eredményeiről – írja a Tények.