Női ajzószert dobott a piacra Gwyneth Paltrow

Világ

Az Oscar-díjas Gwyneth Paltrow az utóbbi években nem a filmjeivel, hanem a különleges termékeivel hívja fel magára a figyelmet.

Goop nevű márkájának termékei igen különlegesek. A vagina-, illetve az orgazmus illatú gyertyák után most egy női ajzószert dobott a piacra.

Gwyneth Paltrow egy olyan táplálékkiegészítő tablettát hozott kifejezetten nőknek, ami állítólag rendesen megnöveli a szexuális vágyat – így gyakorlatilag egy márkás ajzószerről van szó, aminek ráadásul elég beszédes a neve: DTF, vagyis „Down to F*ck”, azaz szabad fordításban „d*ghatunk” – írja a promotions.

A termék vegán, növényi alapú, hormon-, glutén-, szója- és GMO-mentes, szóval mindenki bátran használhatja, akinek ilyen jellegű problémái vannak.

Gwyneth Paltrow korábbi extrém termékei, a vagina-, illetve az orgazmus illatú gyertyái is óriási sikert arattak, valószínűleg a DTF is hasonlóan keresett lesz. A terméknek az ára kissé borsos, nagyjából 17 ezer forintot kérnek érte, de valószínűleg mindent pénzt megér az érintetteknek.

 

View this post on Instagram

 

goop (@goop) által megosztott bejegyzés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük