A Shincheonji elnöke: „Váljunk eggyé az igazság feltárt bizonyságtételének megismerésével”

„A Jelenések könyvének lelkészek, hívők és újságírók előtt feltárt titka”, online szeminárium, a Sion Keresztény Missziós Központ bevezető, közép- és haladó szintű kurzusainak lezárása „Mindenkinek oda kell jönnie, ahol az Ige van”

A béke mint kultúra! A HWPL válasza a békére, amely megújítja a globális falu jövőjét

A HWPL gyakorlati békét mutat be a háború és a konfliktusok megszüntetésére a Fülöp-szigeteki Mindanaó példáján keresztül, továbbá sürgeti a világ népeit, hogy az “Egyek vagyunk” gondolkodásmóddal váljanak eggyé a békében!

Vlagyimi Putyin botox

Putyin elmondta “fontos” beszédét: mindenért a Nyugat a hibás

Az orosz gazdaság nem fog elszigetelődni, fejlődésében a magánvállalkozásokra fog támaszkodni – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök pénteken, a 25. Szentpétervári Nemzetközi Gazdasági Fórum plenáris ülésén elmondott beszédében, amelyben a világgazdaság gondjaiért a Nyugatot tette felelőssé.

Joe Biden

Biden: az Egyesült Államok további egymilliárd dollárral támogatja Ukrajnát

Joe Biden amerikai elnök szerdán telefonbeszélgetést folytatott Volodimir Zelenszkij ukrán államfővel, és megerősítette, hogy országa egymilliárd dollár értékű katonai segítséget nyújt Kijevnek – számolt be a Jevropejszka Pravda hírportál a washingtoni Fehér Házra hivatkozva

Matthew McConaughey

“Felelős fegyvertartásra van szükségünk” – Matthew McConaughey a Fehér Házban szólalt fel a texas-i tragédia kapcsán

Matthew McConaughey az első Hollywood-i híresség, aki felszólalt az amerikai fegyvertartási törvények szigorítása mellett a texas-i iskolai mészárlás kapcsán. A Texas-ból származó színész, június 7-én a washingtoni Fehér Ház-ban, több, mint negyed órás beszédben, többször elérzékenyülve érvelt amellett, hogy miért szükséges a szigorú törvénymódosítás.

“A gyerekek Mauritániában is dínó-rajongók” – exkluzív interjú Mamoudou Athie amerikai színésszel, a Jurassic World szereplőjével

A Mauritániában született, de Amerikában felnövő amerikai színész első alkalommal szerepel egy – a Spileberg által klasszikussá tett – Jurassic World filmben. A filmbéli karakterétől és jövőbeli terveiről beszélgettünk Mamouduou Athie színésszel Los Angelesben az NVC Universal Stúdió Jurassic Park interjúnapján. A legújabb rész, a Jurassic World: Világuralom június 7-től látható a magyar mozikban.