Kocsis Dominik kihagyott büntetője

“Nem akarom megbántani, de nagyon flegmán állt oda” – Fradi-kapus Kocsis Dominik kihagyott büntetőjéről

Sport

Parázs hangulatú meccset hozott a szerdai DVSC-FTC Magyar Kupa nyolcaddöntő. A rendes játékidő 1-1-re végződött, és mivel a hosszabbítás már nem hozott gólt, végül 11-esekkel a Fradi jutott tovább.

Srdjan Blagojevics, a hazaiak vezetőedzője szerint végig kontrollálták a meccset, megvoltak a helyzeteik, de a vége számukra a legrosszabbul alakult.

„Nagyon büszke vagyok, hiszen az utóbbi időben 4-5 meccset játszottunk a Ferencváros ellen, ezek közül mindegyik nagyon szoros volt, nagyon sajnálom ezt a mai vereséget a játékosok miatt, hiszen tudom, hogy beletettek mindent, és, hogy nagyon győzni akartak”

– mondta az M4 Sportnak a Loki trénere.

„Bíztunk a továbbjutásban, mert nagyon szerettük volna ezt a kupamenetelést, de sajnos nem jött össze. Ez nagy csalódás most, büntetőpárbajban kikapni, ami teljesen lutri, szerintem többet érdemeltünk ezen a meccsen”

– nyilatkozta a tizenegyeség kihagyó, majd a kipattanót labdát gólra váltó Bárány Donát.

A tizenegyespárbajban védeni tudó Varga Ádám, Dibusz Dénes helyettese kifogott büntetőjéről mesélt:

„Nem akarom megbántani, de nagyon flegmán állt oda a tizenegyeshez, azért egy ilyen párharcnál ilyen lazán odaállni, azt hittem ott fog elfolyni a tizenegyespontnál, nagyon örülök, hogy meg tudtam fogni. Kérdeztem a bírót, hogy melyik kapunál rúgjuk a büntetőket, és mikor a Fradi-tábor előttit mondta, már tudtam, hogy nyerni fogunk”

– mondta Varga.