Szeged, OTP Bank Pick Szeged, Kielce, Bajnokok Ligája, kézilabda, mérkőzés, Pick Aréna, sport

Január 8-án megkezdi a felkészülést a Pick-Szeged

Sport

Január 8-án megkezdi a felkészülést a Pick Szeged kézilabdacsapat. A keret ugyan nem lesz teljes, hiszen több játékos is szerepel majd az Európa-bajnokságon.

A csapatból már többen hazájuk válogatottjával készülnek a jövő héten kezdődő Európa-bajnokságra. A magyar nemzeti együttes január 5-én, 18 órakor Tatabányán, Csehország ellen játszik felkészülési mérkőzést. A #kékektől Bánhidi Bence, Bodó Richárd és Szita Zoltán tagja a keretnek. 

Luka Stepancic, Mario Sostaric és Marin Jelinic a horvát, Dean Bombac és Borut Mackovsek a szlovén, Imanol Garciandía a spanyol, Miguel Martins a portugál, Sebastian Frimmel az osztrák válogatott tagjaként vesz mjad részt az Eb-n.

A többiek január 8-án látnak munkához. Az első héten főként a fizikai felkészítés játssza majd a főszerepet, a labdás edzéseket az NB I/B-s U21-es csapatokkal közösen végzik majd a játékosok. Mikler Roland, Nagy Martin, Emil Imsgard, Matej Gaber, Gleb Kalaras, Carlos Molina, Szilágyi Benjámin, Rea Barnabás és Szymon Dzialakiewicz találkozik először az újévben, és lát munkához a szakmai stábbal közösen.

2024 első meccsét idegenben, Gyöngyösön vívják majd a fiúk. A Heves vármegyei együttes otthonában február 3-án, 18 órakor lépnek pályára.

(pickhandball.hu)

Fotó: Frank Yvette