DVSC SCHAEFFLLER

A Bietigheim csapatát fogadják a debreceni kézilabdások

Sport

Vasárnap 14 órakor az SG BBM Bietigheim lesz a DVSC SCHAEFFLER vendége a Bajnokok Ligájában.

A két magyar játékossal felálló német bajnok legyőzéséhez szinte hibátlan teljesítményre lenne szükség – olvasható a dvsckezilabda.hu-n. A Szikora Melindát és Faluvégi Dorottyát is foglalkoztató német elitcsapat már pénteken megérkezett Debrecenbe, s kétszer is edzett a Hódosban, érthetően remek hangulatban.

Jó volt egy hazai bajnokival hangolni a Bietigheim ellen, s bár akadtak hibáink, összességében jó teljesítményt nyújtottunk szerdán. Persze tudjuk, hogy a vasárnapi mérkőzésen ennél több kell, a maximumot kell kitennünk a pályára a győzelemért. Kulcsfontosságúak lesznek az egy-egy elleni szituációk, pontosan kell kézilabdázunk, keményen védekeznünk

– mondta a DVSC SCHAEFFLLER válogatott beállója, Tóvizi Petra, aki bízik abban, hogy a lelátóról is érkezik majd a segítség, mert rengeteg jegy fogyott el elővételben.

A találkozót a Sport1 TV élőben közvetíti. A mérkőzésre a helyre szóló belépők 5000, a nem helyre szóló jegyek 3500 forintba kerülnek. A találkozó előtt két órával, 12 órakor nyit a Hódos Imre Sportcsarnok pénztára.

Fotó: dvsckezilabda.hu

Kézilabda: 12 gólos győzelmet aratott a DVSC a Dunaújváros ellen