DVSC győzelem

Reméljük, nem az Eger lesz a Loki Iváncsája

Sport

Ma délután bemutatkozik a Srdjan Blagojevic-féle DVSC a Magyar Kupában. A debreceni csapat délután 3-tól játszik az Eger otthonában, a továbbjutás egy meccsen dől el.

A legjobb 32 közé jutásért vívott csata előtt a Loki szerb trénere a klub honlapjának azt nyilatkozta, a kupasorozat mindig izgalmas, hisz ez remek lehetőség a papíron gyengébb gárdák számára, hogy akár a döntőig jussanak és párharcot nyerjenek egy „erősebb csapat” ellen.

Az előző év tapasztalatai a Magyar Kupában is ezt igazolják. Az első bizonyíték erre a döntő, amit a ZTE a Budafok ellen játszott, a második, s talán legnagyobb pedig az, hogy a Ferencvárost kiejtette a kupából egy NB III-as csapat. A kupamérkőzések nemcsak a technikai és taktikai kvalitását mérik fel egy csapatnak, hanem próbára teszik a mentális stabilitást és a komolyság szintjét is. Tiszteljük az ellenfelünket, valószínű, hogy nagyon motivált lesz, mi pedig tudjuk, hogy ez egy nagy teszt számunkra. Nem gondolom, hogy könnyű dolgunk lesz és egyik csapat javára sem írhatjuk be előre a győzelmet. Komoly hozzáállásra van szükségünk ahhoz, hogy a győzelmet arassunk

mondta Srdjan Blagojevic.

A mester által említett Fradi-égés az Iváncsa ellen esett meg, idézzük csak fel:

Óriási égés! A NB III-as Iváncsa kiütötte a Fradit a Magyar Kupából