Kecskemét DVSC 2-2

Egy félidőt átaludt, majd kis híján győzött a Loki Kecskeméten

Sport

A DVSC kétgólos hátrányból felállva 2-2-es döntetlent ért el a Kecskemét vendégeként szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 13. fordulójában.

Két ellentétes félidőt láthatott a közönség. Az első játékrészben a hazaiak akarata érvényesült, de a második félidőben a kecskemétiek elfogytak, és a Loki több veszélyes helyzetet is kialakított a lila-fehérek kapuja előtt.

A győzelem a sérülés után visszatérő, és igen agilisan játszó Bárány Donát fejesében lett volna, ha Varga kapus nem hárít bravúrral. A kecskemétiek pedig hét meccsesre növelték veretlenségi sorozatukat, amely során négy siker mellett ez volt a harmadik döntetlenjük. A KTE pontszámban beérte az éllovas Ferencvárost, igaz, a címvédő három mérkőzéssel kevesebbet játszott nála.

OTP Bank Liga, 13. forduló.

Kecskemét-DVSC 2-2 (1-0).

Széktói stadion, 3000 néző. Vezette: Görög M.

Kecskemét: Varga B. – Szabó A., Belényesi (Ryashko, 37.), Szalai G. – Nagy K., Vágó, Szuhodovszki, Zeke – Katona B. (Szabó L., 59.), Tóth B., Banó-Szabó (Sági, 69.). Vezetőedző: Szabó István.

DVSC: Gróf – Kusnyír, Dreskovic, Lagator, Ferenczi – Neofytidis (Manrique, 62.), Varga J. – Szécsi (Kyziridis, 72.), Dzsudzsák, Bódi (Sós, 72.) – Dorian Babunski (Bárány, 80.). Vezetőedző: Srdjan Blagojevic.

Gól: Nagy K. (12.), Banó-Szabó (48.), illetve Szécsi (56.), Varga J. (87.).

Sárga lap: Ryashko (52.), illetve (Bódi (2.), Neofytidis (6.), Lagator (26.).