Érdekes nyilatkozatot tett a Loki vezetőedzője a Felcsút elleni iksz után

Sport

1-1-es döntetlent játszott a DVSC a felcsúti Puskás Akadémia csapatával szombaton, így a hajdúsági alakulat továbbra is nyeretlen az NB I 2022/2023-as szezonjában.

A meccsről itt írtunk bővebben, de a legnagyobb visszhangot minden bizonnyal Joao Janeiro értékelése kelti majd. A Loki vezetőedzője a mérkőzés után az M4 Sportnak arról beszélt, hogy a második félidőben nem az elvárt teljesítményt nyújtotta a csapat, amely a fáradtság jeleit mutatta, ráadásul a cserék sem segítettek. Úgy vélte, az első félidőben többször is lezárhatták volna a meccset, de a másodikban többször is túl könnyelműek voltak. Összességében igazságosnak értékelte a döntetlent, mert a felcsútiak a második félidőben nagyon jól játszottak.

A portugál szakember a játékosokat is kritizálta.

„Csak két játékosért, Megyeriért és Horváthért vagyok felelős, akiket hoztunk, a többiekért nem, nem is szeretnék róluk nyilatkozni. Decemberben lesz majd egy újabb átigazolási időszak, de most az addig tartó periódus a fontos.”

Ezek szerint a többi 13 játékos Debrecenbe igazolásában nem is volt szerepe Janeirónak? Nem vall túlzott profizmusra, ha a klub vezetősége és a vezetőedző ennyire nem tud együttműködni.

Janeiro a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón hosszabban is értékelt, itt nem hangoztak fel fent említett kritikái: