Szétesett a Loki: vereség Mezőkövesden, kieső helyen áll a csapat

Sport

1-0-ás vezetés után kétgólos vereség lett a DVSC mezőkövesdi vendégszereplésének vége.

OTP Bank Liga, 4. forduló.

Mezőkövesd-DVSC 4-2 (3-1).

Mezőkövesd, 1700 néző. Vezette: Erdős J.

Mezőkövesd: Piscitelli – Lukic, Bobál D., Pillár, Kis (Selmani, 20., Karnyicki, 82.), Vajda – Madarász (Kállai, 82.), Cseri (Cseke, 53.), Nagy G. – Besirovic, Drazic (Molnár G., 82.). Vezetőedző: Supka Attila.

DVSC: Megyeri – Baranyai (Baráth, 46.), Romanchuk (Lagator, 46.), Charleston, Manrique – Neofytidis, Dzsudzsák – Bévárdi (Varga J., 68.), Horváth K. (Olawale, 69.), Szécsi – Dorian Babunski (Bárány, 46.). Vezetőedző: Joao Janeiro.

Gól: Madarász (13.), Besirovic (17., 66. – 11-esből), Drazic (35.), illetve Szécsi (6.), Bárány (46.).

Sárga lap: Vajda (41.)., illetve Dorian Babunski (32.), Horváth K. (39.), Bévárdi (45+2.), Lagator (65.), Neofytidis (73.), Bárány (95.).

Kiállítva: Cseke (81.).

Jobban kezdte a mérkőzést a vendégcsapat, a hatodik percben meg is szerezte a vezetést, majd ezt követően percekig egyértelműen fölényben játszott. Ám nem sokáig, mivel a hazaiak váratlanul még az első negyedóra végén egyenlítettek, a gól után pedig átvették az irányítást. A Debrecen a kapott góltól teljesen megzavarodott, Supka Attila vezetőedző csapata pedig gyorsan egy újabb góllal átvette a vezetést és a félidő további részében is sokkal jobban játszott a hajdúságiaknál, és a játékrész derekán növelte előnyét.

A fordulás után tulajdonképpen azonnal szépített a DVSC, de húsz perc meddő vendég mezőnyfölény után visszaállította a kétgólos különbséget a házigazda. A folytatásban már csak Cseke brutális talpalása és kiállítása okozott izgalmat, az eredmény azonban nem változott. A Debrecen roppant gyenge teljesítményt nyújtott, a Mezőkövesd így megérdemelt győzelmet aratott.

A négy meccsen három pontot szerző Loki ezzel a vereségével a 11., kieső helyre csúszott vissza.