DVSC szurkolók

Hamburgerrel, gírosszal és ingyenes DKV-használattal csábítják a stadionba a Loki-szurkolókat

Sport

Augusztus 12-én, pénteken 20 órától a Vasas látogat a DVSC otthonába. Mivel az elmúlt években hol egyik, hol másik csapat járta meg az NB II bugyrait, négy évet kellett várni, hogy újra az elsőosztályban találkozzon a Loki és fővárosi riválisa.

A DVSC közleménye szerint augusztus 12-én, pénteken a klub ajándékboltja 10 órakor nyit, a stadion pénztárai pedig 14 órától várják a drukkereket. Ebben az idényben újdonság, 10 éves kor helyett 6 éves korig lehet díjmentesen megtekinteni a mérkőzéseket, viszont a 6 és 14 éves kor közötti csemeték számára gyermekjegyet lehet vásárolni, ami egységesen minden szektorba (kivéve VIP) 1000 forintba kerül. Azt írják,

mindez a nézők kényelmét szolgálja, hiszen eddig előfordult, hogy hiába jöhetett be ingyenesen egy nagyobb gyerek a stadionba, nem volt fix helye, ölbe venni termete miatt nem lehetett, ezért a család nem tudott együtt szurkolni.

Az érvényes belépőjeggyel vagy bérlettel rendelkező utasok a pénteki meccsnapon 17 óra és üzemzárás között díjmentesen használhatják a DKV autóbusz-, trolibusz- és villamosjáratait.

További vonzerő lehet a nézők számára, hogy 17 órától finom gíroszt és hamburgert vásárolhatnak a Loki-szurkolók.

Fotó: DVSC