Szerdán játsszák az első edzőmeccsüket a DEAC hokisai

Sport

Új szakaszához érkezik a DEAC jégkorongcsapatának felkészülése. Ma este fél hétkor kezdődik a csapat első edzőmeccsre, amikor a FEHA 19 (korábban Titánok) együttese látogat Debrecenbe – írja a klub honlapján.

György József, az egyetemisták vezetőedzője így nyilatkozott a mérkőzés előtt.

– A fő célunk az, hogy lemérjük, milyen szintre tudtuk felhozni a srácokat az elmúlt hetek során, milyen összetételben működnek a legjobban a sorok, ki kivel, kikkel tud legjobban együtt játszani, és mire elegendő az eddig felhalmozott fizikai és technikai ismeretanyag.

Természetesen kíváncsiak vagyunk arra is, hogyan teljesítenek az új játékosok, különösen a védekezés terén. Nem lesz könnyű dolgunk, az ellenfeleink ambiciózus fiatalok, sokat fognak hajtani, ütközni, akik a további karrierjükért hokiznak. Egy biztos, a meccs tempója ellen nemigen lesz kifogás. Ami a mieinket illeti, négy sorral fogunk a jégre lépni, a csapatban több utánpótlás korú játékosunk is szerepet kap majd. Sajnos a kisebb sérüléssel bajlódó Kozma Fecót nélkülöznünk kell, rajta kívül azonban minden debreceni fiatal ott lesz a pályán – zárta a nyilatkozatot György József.

Edzőmeccs: belépés ingyenes
DEAC–FEHA19
2022.08.10. 18.30
Debreceni Jégcsarnok

fotó: deac.hu