Terjed a Covid a debreceni kéziseknél, elmarad a pénteki meccsük

Sport

Újabb játékosok, illetve stábtagok Covid-tesztje lett pozitív, így a két csapat vezetése úgy döntött, hogy elmarad a péntekre tervezett DVSC SCHAEFFLER–Ferencváros edzőmérkőzés.

A klub honlapja arról tájékoztatott, hogy a múlt héten a balatonboglári edzőtáborban lett pozitív néhány játékos Covid-tesztje, így azóta naponta ellenőrzik az edzéseken résztvevőket. Mivel újabb játékosok és stábtag tesztje lett pozitív, az a döntés született, hogy elmarad a péntek délutánra tervezett, Fradi elleni felkészülési mérkőzés.

Szerencsére a fertőzés mindenkinél enyhe lefolyású, így a megfelelő vizsgálatok elvégzése után folyamatosan kapcsolódnak be a munkába a kézilabdázók.

Az elmaradt mérkőzés miatt a szurkolóknak nem lesz módjuk a helyszínen bérletet vásárolni, ezért előre hozzák a személyes bérletvásárlás kezdetét. A drukkerek már jövő hétfőtől (augusztus 8.) megújíthatják vagy megvásárolhatják bérleteiket a Hódos Imre Sportcsarnokban található DVSC Kézilabda Shopban (a régi pénztár helyén) hétköznaponként 8 és 11, illetve 15 és 18 óra között.