Agresszívabb és emocionálisabb Lokit ígér a szurkolóknak Dzsudzsák Balázs

Sport

Szurkolói ankétot tartott a DVSC péntek este a Nagyerdei Stadionban található Redben.

A klub beszámolója szerint szó esett arról, hogy stabil alapokon áll a klub, és a szakmai részlegen is elindult egy fejlődés, mind az első csapatot, mind az akadémiát tekintve. Ezt Makray Balázs cégvezető mondta.

Joao Janerio vezetőedző arról beszélt, hogy “egy nagyon ambiciózus projekt előtt állunk, de időre van szükség ahhoz, hogy oda kerüljünk”. Elmondása szerint a csapat és a klubvezetés is nagyon keményen dolgozik. Janeiro arra kérte a szurkolókat, hogy ha fütyülni támad kedvük, akkor ne a játékosokra, hanem rá fókuszáljanak.

Dzsudzsák Balázs az új szezonban is csapatkapitány marad. Úgy látja, volt már jobb is a csapat és a szurkolók viszonya, és szeretnének ezen javítani.

Cserélődik a csapat, szerencsére minőségi játékosok érkeztek a DVSC-hez. Mindenki tudja, milyen célokért küzd a gárda. Előrefelé szeretnénk tekinteni, közösen. A csapat sokkal agresszívabb, fegyelmezettebb, gólra törőbb és emocionálisabb lesz, ez köszönhető az új stábnak

– mondta Dzsudzsák, hozzátéve, szeretné megérni, hogy kupát vagy érmet nyerjen a Lokival, és arra törekszik, hogy egy erős Debrecent alkossanak, és becsülettel egymás szemébe tudjanak nézni a szurkolókkal.

Dzsudzsák egy titkot is elárult: jó esély van arra, hogy októberben ismét magyar válogatott mérkőzésen lép pályára.

Makray Balázs a szurkolói kérdések megválaszolása után azzal zárt, az átigazolási időszak augusztus 31-ig tart, addig ideális létszámú és minőségű Loki alakul majd ki!