Európa csúcsára értek a debreceni Gewiss Training SE harcosai

Sport

Június 17-18-án Baján rendezték a WFC thai box-szervezet Európa-kupáját, ahol hat ország versenyzői léptek ringbe. A debreceni Gewiss Training SE-t két versenyző, Kertész Sándor (felnőtt +90 kg) és Iszák Milán (kadett -47 kg) képviselte.

Bokor Zoltán, a Gewiss Training SE vezetőedzője portálunkat arról tájékoztatta, hogy mindkét harcosuk nagyon kemény edzőtáborozás után, motiváltan készült a versenyre.

A fizikai és technikai fejlődés volt a célunk, amit sikerült is maximálisan végigcsinálni. A versenyen több mint 200 versenyző volt jelen. Kertész Sanyi két mérkőzést vívott, mindkettőt egyhangú pontozással nyerte. Milán súlycsoportjában három versenyző indult, így sorsolás után Milán erőnyerő szerepbe került, így csak a döntőben kellett küzdenie. Kemény és akaratos ellenfele volt, de erre készültünk az edzéseken, így nem lepődött meg, és parádés megoldásokkal felülmúlta ellenfelét.

Így mindketten a szervezet Európa-kupa győztesének járó övét vehették át Mezőfi András főszervezőtől és a szervezet magyarországi képviselőjétől.

Fotók: Gewiss Training SE