Kikaptak a fiaink Olaszországban

Sport

Ezúttal elmaradt a bravúr, és az Anglia elleni győzelem után 2-1-es vereséget szenvedett a magyar labdarúgó válogatott a Nemzetek Ligája A divíziójának második találkozóján, Olaszországban.

Mint a képen látható, Kósa Lajossal ellentétben Orbán Viktor ezúttal is szívügyével, a labdarúgással foglalkozott, és a helyszínen izgulta végig a találkozót Csányi Sándor OTP Bank-elnök társaságában.

Bolla Bendegúz (k) és az olasz Manuel Locatelli (j) a labdarúgó Nemzetek Ligája 2. fordulójában játszott Olaszország – Magyarország mérkőzésen az olaszországi Cesenában, a Dino Manuzzi Stadionban 2022. június 7-én. MTI/Illyés Tibor

A cesenai találkozón Nicoló Barella pontos lövésével az olaszok szereztek vezetést a 30. percben, majd közvetlenül a szünet előtt Lorenzo Pellegrini duplázta meg az előnyüket. A magyarok Gianluca Mancini öngóljával szépítettek a 61. percben, de erejükből az egyenlítésre már nem futotta.

Marco Rossi szövetségi kapitány a 17 éves Vancsa Zalán személyében újoncot avatott, amikor a 87. percben becserélte.

A magyar csapat egy-egy győzelemmel és vereséggel a második helyen áll a csoportjában, a szombati harmadik fordulóban pedig az eddig nyeretlen és veretlen németeket fogadja a Puskás Arénában.