Kikapott a Loki Kisvárdán

Sport

Bumba 11-esből szerzett góljával 1-0-ra legyőzte a DVSC-t a Kisvárda, így a debreceni alakulatnak még nem sikerült bebiztosítania a bentmaradást.

A Kisvárda pedig továbbra is versenyben van a Felcsúttal a dobogó második helyéért. A Loki jövő szombaton a Mol-Fehérvár ellen javíthat hazai pályán.

OTP Bank Liga, 29. forduló.

Kisvárda-DVSC 1-0 (0-0).

Kivárda, 2455 néző. Vezette: Zierkelbach P.

Kisvárda: Odincov – Hej, Cirkovic, Prenga, Peteleu – Melnyik (Zlicic, 72.), Ötvös – Asani (Camaj, 72.), Makowski (Karabeljov, 60.), Bumba (Navratil, 86.) – Mesanovic. Vezetőedző: Révész Attila, asszisztens edző: Erős Gábor.

DVSC: Kosicky – Kusnyír, Pávkovics, Deslandes (Tischler, 90.), Ferenczi – Varga J. (Bényei Á., 67.) – Dzsudzsák, Baráth P., David Babunski (Bévárdi, 90.), Bódi (Sós, 67.) – Dorian Babunski. Vezetőedző: Joan Carrillo.

Gól: Bumba (53., 11-esből).

Sárga lap: Prenga (45.), Odincov (83.), Mesanovic (88.), illetve Baráth P. (75.).

A találkozót ugyan a Kisvárda irányította, a Debrecen azonban láthatóan jól megszervezte a védekezését erre a délutánra, nem engedte kibontakozni riválisát. Mezőnyben fölényben futballozott a hazai gárda, de komoly helyzetet nem tudott kialakítani az első félidőben.

Nem sokkal a fordulást követően a hazai csapat egy büntetőből szerzett góllal előnybe került, ezután pedig megfordult a játék képe, a Kisvárda az eredmény őrzésére rendezkedett be, a Debrecen pedig a gólért hajtott. A hajrában a hajdúsági együttesnek óriási lehetőségei maradtak ki, így a Kisvárda végül megszakította négymeccses nyeretlenségi sorozatát.

A tabella: